September

Tiden går fort när man har roligt! Regiuppdrag av pjäsen”Min pappa,Bianca och jag”Lule Stassteater under sommaren. Föreställningen ”Stenriket” forsatte i Stallebrottet på BohusMalmön och jag fick sjunga de vackra sångerna igen. Konfrencier för El sistema lägret som avslutades i Lisebergshallen och nu invald i konstnärliga rådet för Hammarkullen Konsthall. Filmen ”Siv Sover Vilse ” har premiär i september på bio med Gala premiär i Stockholm. Under sommaren spelade jag dessutom in en väldigt rolig lowbudget film som heter ”Silver Service”. Fantastiskt roligt med manus&regi av Jowel Rainey. I november besannas en dröm som går utöver allt annat! Jag ska få sjunga med symfoniorkester! Tillsammans med Göteborgs Symfoniker gör jag ”Tant Blomma rymmer ur sin kruka” med manus av Kristina Lugn. Det ska bli fantastiskt kul och väldigt utmanade! Jag fortsätter också att plugga vid Kulturverkstan och hoppas vara färdig internationell kulturprojektledare våren 2017!