Min agentur har bytt namn till www.agentmanagement.se

Jag har sedan ett antal år en fantastisk agentur som företräder mig och hjälper mig. Det tycker jag är skönt att ha någon att diskutera med och föra samtal med om roller,uppdrag och gage. Agenterna i Stockholm heter numera AGENT & MANAGEMENT GROUP

www.agentmanagement.se  är den nya mailadressen och det går bra att prata med Birgitta eller Amanda

Jag är glad över att jag har fått en liten roll i Springfloden. Det ska bli kul att filma igen! Ser framemot att höra om de kortfilmer som jag medverkat i under året kommer att komma med på ngn filmfestival under kommande år 2018

Just nu är det många bollar i luften på olika håll. Förhoppningvis kommer några gå i mål! Om du läser det här så hoppas jag att du har frid i hjärtat och följer din längtan

Mirja