Vad har hänt sen sist och stort uppslag i GP,Sommarteater och nya projekt!

Tiden rullar på och jag har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen på hemsidan men skam den som ger sig. I förra veckan var jag med i ett uppslag i GP som gjorde mig både glad och lite …skärrad. Att skriva om sig själv är som bekant att blotta sig och det var en både härlig och lite ny,omtumlnde känsla att få respons på något som är jag. Verkliga jag! Inte ”bara en roll”. Sommaren har rullat på med sommarteater på Bohusmalmön och jag har verkligen haft kul tillsammans med fantastiska medarbetare och kollegor. Tillbaka i stan får man alltid en lite PPD (postprojectdepression) men vardagen tillsammans med barnen får tillbaka en på spåret igen. Nu väntar hösten och flera projekt i pipeline och det ska jag snart berätta mer om. Men det första blir att sjösätta mina skapelser för scenerna på Bok&bibliotek där jag utformat ytan för två montrar varav den ena den största på Bokmässan. Den andra scenen ”Bildning, Mod och motstånd” ska också teveinspelas för UR. Det har varit och är  en splittring kring Bokmässan i år. Vissa dagar trodde man att det skulle kapsejsa helt. Vad som händer nu och framöver får en se. Sedan skriver jag på synopsis tillsammans med min kära vän Petra. Ska vara med i Springfloden del 2 och lite annat smått och gott. Men först väntar konferencier jobb på Göteborgs kulturkalas den 16 augusti och där ska jag också spela min egna föreställning.Så det rullar på! Allt Gott! vänligen eder/Mirja